Ostukorvi ei ole tooteid lisatud.

Aeglane küpsetaja / sous vide RUSSELL HOBBS 25630-56

112,90€
Tarne:
1-3 tööpäeva
Saadavus:
Laos
×
JÄRVE
Tallinn Järve Keskus
JÕHVI
Jõhvi Pargi Keskus
KOHTLA-JÄRVE
Kohtla-Järve Vironia Keskus
LADU
Ladu
PL
Põhiladu
RAPLA
Rapla Rappeli Keskus
VILJANDI
Viljandi Uku Keskus

Saadavus piisav
Saadaval 1 tk
Tellimisel
+ -
Teenusepakkujad
Orienteeruv kuutasu järelmaksuga ostes
Kuumakse
0

Mida võib valmistada aeglase küpsetaja / sous vide keetjaga?

 
Russell Hobbs aeglase küpsetaja / sous vide keetjaga on võimalik kolmel erineval ja suurepärasel viisil hõrgutavaid roogasid valmistada.
 
slow-cooking
 
Aeglane kuumutamine
Sarnaselt klassikalisele multikeetjale saad selles seadmes valmistada koduseid ja rammusaid lemmiktoite, alates kanakarrist ja veiselihahautisest kuni lemmikchilli ja rebitud sealihani välja. Lisa vaid oma retsepti koostisained, vali soovitud seadistused ja toidutegemine alaku. 
 
 sous-vide
 
Sous Vide
Termin Sous vide tähendab prantsuse keeles "vaakumis". Selle all mõeldakse kuumtöötlemise viisi, mille puhul kuumtöödeldav toiduaine on pakendatud kilesse, millest õhk on eemaldatud. Vaakumpakendatud toiduainet keedetakse vesivannil väga täpselt reguleeritud temperatuuri juures. Kuna toiduaine on vaakumis, säilivad toidus kõik mahlad ja maitsenüansid, mis tavalise kuumtöötlemise puhul eralduvad ja kaduma lähevad. See on stiilne kuumtöötlemise viis, mille abil valmistatud toidud pakuvad unustamatuid maitsekogemusi. 
 
temp-probe 
 
Temperatuuriandur
Kui küpsetada mahlakat kanapraadi või valmistada veiseliha, mis peaks jääma keskmiselt küpseks, aitab temperatuuriandur väga täpselt määratleda küpsetamise temperatuuri, võimaldades saada ideaalse küpsetustulemuse. 
Üldine
Brutokaal (kg)
7.3160
Toide ja võimsus
Toide
Võrgutoide
Maht
Maht (L)
6.0000
Funktsioonid
Eriomadused
digitaalne ekraan
Üldised parameetrid
Masinpestavad osad
Jah
Komplektis
termoandur, keraamilise pinnaga siseanum, rest, turvaklaasist kaas
Tüüp
sous vide keetja
Toote värv
Must
Kirjuta oma arvustus
  • Ainult registreeritud kasutajad saavad anda arvustusi
*
*
  • Halb
  • Suurepärane
*
*
*

Mida võib valmistada aeglase küpsetaja / sous vide keetjaga?

 
Russell Hobbs aeglase küpsetaja / sous vide keetjaga on võimalik kolmel erineval ja suurepärasel viisil hõrgutavaid roogasid valmistada.
 
slow-cooking
 
Aeglane kuumutamine
Sarnaselt klassikalisele multikeetjale saad selles seadmes valmistada koduseid ja rammusaid lemmiktoite, alates kanakarrist ja veiselihahautisest kuni lemmikchilli ja rebitud sealihani välja. Lisa vaid oma retsepti koostisained, vali soovitud seadistused ja toidutegemine alaku. 
 
 sous-vide
 
Sous Vide
Termin Sous vide tähendab prantsuse keeles "vaakumis". Selle all mõeldakse kuumtöötlemise viisi, mille puhul kuumtöödeldav toiduaine on pakendatud kilesse, millest õhk on eemaldatud. Vaakumpakendatud toiduainet keedetakse vesivannil väga täpselt reguleeritud temperatuuri juures. Kuna toiduaine on vaakumis, säilivad toidus kõik mahlad ja maitsenüansid, mis tavalise kuumtöötlemise puhul eralduvad ja kaduma lähevad. See on stiilne kuumtöötlemise viis, mille abil valmistatud toidud pakuvad unustamatuid maitsekogemusi. 
 
temp-probe 
 
Temperatuuriandur
Kui küpsetada mahlakat kanapraadi või valmistada veiseliha, mis peaks jääma keskmiselt küpseks, aitab temperatuuriandur väga täpselt määratleda küpsetamise temperatuuri, võimaldades saada ideaalse küpsetustulemuse. 
Üldine
Brutokaal (kg)
7.3160
Toide ja võimsus
Toide
Võrgutoide
Maht
Maht (L)
6.0000
Funktsioonid
Eriomadused
digitaalne ekraan
Üldised parameetrid
Masinpestavad osad
Jah
Komplektis
termoandur, keraamilise pinnaga siseanum, rest, turvaklaasist kaas
Tüüp
sous vide keetja
Toote värv
Must