Aeglane kuumutamine
Sarnaselt klassikalisele multikeetjale saad selles seadmes valmistada koduseid ja rammusaid lemmiktoite, alates kanakarrist ja veiselihahautisest kuni lemmikchilli ja rebitud sealihani välja. Lisa vaid oma retsepti koostisained, vali soovitud seadistused ja toidutegemine alaku.
Termin Sous vide tähendab prantsuse keeles "vaakumis". Selle all mõeldakse kuumtöötlemise viisi, mille puhul kuumtöödeldav toiduaine on pakendatud kilesse, millest õhk on eemaldatud. Vaakumpakendatud toiduainet keedetakse vesivannil väga täpselt reguleeritud temperatuuri juures. Kuna toiduaine on vaakumis, säilivad toidus kõik mahlad ja maitsenüansid, mis tavalise kuumtöötlemise puhul eralduvad ja kaduma lähevad. See on stiilne kuumtöötlemise viis, mille abil valmistatud toidud pakuvad unustamatuid maitsekogemusi.