Klienditugi

Müügitugi ja info  E-P   +3726508783 epood@expert.ee 

 

Auruahi MIELE DG 6001 GRGR

Kaubamärk:
Laoseis: Tellimisel
Tarneaeg: 10
Teenusepakkujad
Esto järelmaks
Telia
TFBank
Orienteeruv kuutasu järelmaksuga ostes
Kuumakse
829,90 €
Transport 10 tööpäeva

DG 6001 Eraldiseisev auruahi - ideaalne täiendus teie olemasolevale köögivarustusele

  • Suurepärased tulemused tänu MonoSteam-aurutehnoloogiale
  • 3 erineval tasandil küpsetamine ilma maitse ülekandumiseta
  • Lihtsaim kasutamine – EasySensor
  • Lihtne puhastada tänu tasapinnas asuvale juhtpaneelile
  • Mugav – automaatne katlakivieemalduse programm
  • Veepaagi maht 1,2 L

 

Kasutusvõimalused:

 

Hoidistamine 

Kauasäilivad toidud: puuvilju, köögivilju, liha ja vorsti saab auruahjuga eriti mugavalt hoidistada. 

Kala ja mereannid

Tervislik merest: kala ja mereande valmistatakse täpselt ning need säilitavad oma aroomi ja kuju.

 

Liha

Õrn ja mahlane: auruahjus valmistatud liha saab lisapunkte oma intensiivse maitse eest.

Lisandid 

Alati kambas: kartulid, riis või makaronid sobivad iga toidu juurde ning on kõrge toiteväärtusega. 

 

Magustoidud 

Kõige parem kõige viimasena: “Miele” auruahjuga saab valmistada ka kõige erinevamaid magustoite.

Munakeetmine 

Vedel, pehme või kõva? Mõne minutiga 100 °C juures teie optimaalseks hommikumunaks 

 

Jogurti valmistamine 

Ise tehtud: vaid viie tunniga 40 °C juures saate auruahjuga ise jogurtit valmistada. 

Lutipudelite desinfitseerimine 

Vaid 15 minutiga bakterivaba: lutipudeleid saab kiiresti ja lihtsalt desinfitseerida 100 °C juures. 

 

Supid 

Kas kreemjas või selge – erinevate maitsetega supid on armastatud eelroog. 

Blanšeerimine 

Optimaalne ettevalmistus: blanšeerige puu- ja köögivilju, et neid seejärel parima kvaliteediga säilitada. 

 

Sulatamine 

Õrn külmutatu vastu: külmutatud toiduaineid saate õrnalt sulatada u 60 °C juures ja seega ideaalsetel tingimustel.

Kuumutamine 

Nagu värskelt valmistatud: eelmise päeva toite saab mõne minutiga 80–100 °C juures täiuslikult soojendada 

 

Sous vide meetodil valmistamine 

Suurim nauding: vaakumis küpsetatud liha, köögi- või puuviljad kindlustavad ülima maitseelamuse.

Pärmitaina kergitamine 

Õhuline ja kohev: multitalendiga õnnestub teil ka pärmitainas – 40 °C juures kerkib see imeliselt. 

 

Niiskete rätikute soojendamine 

Professionaalne hellitus: andke oma külalistele peene menüü juurde niisked rätikud “Miele” auruahjust. 

Soojashoidmine 

Süüakse veidi hiljem? Auruahi hoiab toite teie jaoks automaatselt kuni 15 minutit soojas. 

 

Mahla aurutamine 

Muutke puuviljad maitsvaks mahlaks või želeeks: mahla aurutamisega saate selle eriti õrnalt kätte. 

Šokolaadi sulatamine 

Magus kiusatus: 90 °C juures sulab šokolaad tükkideta ja kõrbema minemata – kookide või küpsiste jaoks. 

 

Naha eemaldamine 

Lihtne eemaldada: auruahjus saab 1–4 minutiga eemaldada tomatite, nektariinide, mandlite ja muude viljade naha. 

Hoidisepurkide steriliseerimine 

Ideaalselt ettevalmistatud: purke saab puuviljade jne hoidistamise jaoks optimaalselt desinfitseerida. 

 

Köögivili 

Loodus tippvormis: õrn valmistamine auruahjus säilitab maitse ja on peale selle väga tervislik. 

Tüüp Auruahi
Võimsus 2200 W
Ahju maht (l) 24 L
Taimer Jah
Valgustus Jah
Ahju sisepind Roostevaba teras
Reguleeritav termostaat Jah
Värv Grafiithall
Komplektis kinnitusrestide paar, kogumiskauss, katlakivieemaldustabletid, silikooniõli
Mõõtmed (K x L x S) 38,2 x 49,5 x 32,7 cm
Kaal 16,7 kg